Uri-d Pot Caps 60

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

URI-D is een voedingssupplement dat bestaat uit D-mannose en de totaalextracten van 6 verschillende planten die in combinatie een ondersteunend effect hebben bij urinaire infecties.

D-mannose is een suiker die in veel planten zit. Klinische studies hebben uitgewezen dat D-mannose het sommige bacteriën (o.a. E. coli) moeilijk maakt om zich vast te hechten aan de wand van de cellen van het urinewegstelsel, zodat ze er niet meer kunnen inkruipen en zo niet meer langer de urineweginfectie in stand kunnen houden.

De extracten helpen om zowel langdurige of steeds weerkerende bacteriële als schimmel infecties van het hele urinair stelsel te bestrijden en zijn daarnaast ondersteunend bij de klassieke behandeling van acute urineweginfecties met antibiotica.

Gebruik

Acuut: 2 x 2 caps./dag ('s morgens en 's avonds)

Chronisch: startdosis 1 maand 2 x 2 caps./dag

daarna min. 3 maanden 2 x 1 caps./dag

onderhoud: 1 caps./dag ('s morgens)

Preventief: 1 caps./dag

Optimale werking: 10 min. vóór eten met een glas water. Bij een gevoelige maag neem je ze best tijdens de maaltijd.

Samenstelling

Samenstelling:

D-mannose, Vaccinium macrocarpon (veenbes), Cinnamomum zeylanicum (kaneel), Orthosiphon aristatus (kattensnor), Oreganum vulgare ( wilde marjolein), Myrciaria dubia (camu-camu), Taraxacum officinale (paardenbloem)

Vulstoffen:

maltodextrine, colloïdaal siliciumdioxide, johannesbroodboompitmeelgompoeder, Lycopodium clavatum (grote wolfsklauwsporen), cellulose

Omhulsel: hydroxypropylmethylcellulose

Indicatie

Chronische en recidiverende urinaire problemen.

Details
CNK4379459
FabrikantenPrimrose
MerkenPrimrose