Topicrem Baby Mijn1e Zacht Ultrarijk Wastablet150g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mijn 1st Gentle Ultra-Rich Cleansing Bar reinigt de huid op milde wijze dankzij de zachte reinigingsbasis van natuurlijke oorsprong, gemaakt van olijf- en kopraoliën.

Het beschermt de kwetsbare en gevoelige huid van pasgeborenen en baby's dankzij vochtinbrengende glycerine en voedende katoenzaadolie, rijk aan essentiële vetzuren die de huidbarrière helpen beschermen.

De zachte geur van oranjebloesem en het romige schuim bieden een moment van comfort en medeplichtigheid met de baby.

Gebruik

Gebruik een of twee keer per dag op het gezicht en lichaam van de baby door de staaf voorzichtig tussen uw handen in te schuimen en daarna grondig af te spoelen met schoon water.

Vermijd contact met de ogen.

Buiten bereik van kinderen houden zonder toezicht.

Samenstelling

NATRIUMOLIVAAT. NATRIUM COCOATE. NATRIUMSTEARAAT. AQUA (WATER). GLYCERINE. GOSSYPIUM HERBACEUM (KATOEN) ZAADOLIE. PARFUM (GEUR). NATRIUMCHLORIDE. DIACETAAT VAN TETRASODIUMGLUTAMAAT.

Indicatie

biologische babyverzorging

Gegevens
CNK4148409
FabrikantenMAYOLY BENELUX
MerkenTopicrem