Thickenup Clear 125g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ThickenUp® Clear is een poederverdikkingsmiddel dat wordt gebruikt om de consistentie van voedsel en drank, zowel warm als koud, te wijzigen zonder de smaak of kleur te veranderen.

Belangrijk is dat het snel een stabiele bolusviscositeit bereikt en behoudt om veiliger te slikken.

De werkzaamheid is klinisch bewezen en biedt tal van voordelen voor conventionele verdikkingsmiddelen op basis van zetmeel.

Gebruik
  • Gemakkelijk in gebruik: Per gewenste consistentie eenzelfde dosering voor alle vloeistoffen. Verdikt snel en dikt niet na. Innovatieve technologie: Bewezen amylase-resistente eigenschappen dragen bij aan een stabiele consistentie tijdens het gehele slikproces.
  • Belangrijk bericht: Gebruiken onder medisch toezicht. Alleen geschikt voor oraal gebruik. Niet geschikt om als enige voedingsbron te dienen. Geschikt vanaf de leeftijd van 3 jaar.
  • Kosher certificaat. Halal certificaat.
Samenstelling

ThickenUp® Clear: Maltodextrine, xanthaangom, kaliumchloride.

Voedingswaarde 100 g 1,2 g*
Energie

kJ/kcal

1287/306

15/3,7

Vetten

g 

0

0

waarvan:

verzadigde vetzuren

g

0

0

Koolhydraten

g

62

0,74

waarvan:

suikers

g

1,8

0,02

Vezels

g

27

0,32

Eiwitten

g

1,0

0

Zout

g

2,7

0,032

E:V:KH:Vezels

% kcal

0:0:81:19

Mineralen

Natrium

mg

1060

13

Kalium

mg

400

4,8

* 1 maatschepje

Gegevens
CNK3954831
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle