Quies A/snurk Neusspreider Large 1

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met de Quies neusverwijder kunnen de neusgaten van de snurker lichtjes verwijd worden zodat de luchtdoorstroming gemakkelijker wordt en de ademhaling door de mond, die vaak samengaat met snurken, wordt vermeden. Eenvoudig te gebruiken, herbruikbaar gedurende 3 maanden. Verkrijgbaar in klein/gemiddeld en groot formaat. Vanaf 12 jaar oud. Deze medische hulpmiddelen zijn gereglementeerde gezondheidsproducten die in het kader van deze verordening van het CE-merkteken zijn voorzien. Lees de instructies zorgvuldig. Vraag uw apotheker om advies.

Gegevens
CNK3325966
FabrikantenQuies
MerkenQuies
Breedte63 mm
Lengte115 mm
Diepte32 mm