Nobatop Kp N/woven 10,0cmx10,0cm 3000 9300105

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het niet-steriele 4-delige vliesstofdoekje is vervaardigd zonder bindmiddel en heeft het absorptievermogen van een 8-delig gaasdoekje. Het materiaal is zeer zacht en daardoor zacht voor de huid. NOBATOP® 8 dient als basismateriaal voor zalfverbanden. Door zijn zachtheid is NOBATOP® 8 uitstekend geschikt voor de verzorging van de mond. Het kan worden gesteriliseerd en vervolgens worden gebruikt als wondbedekking. Voor gebruik op open wonden moet het vliesje gesteriliseerd worden volgens een gevalideerde sterilisatiemethode. 200 vliesstaafjes zijn verpakt in een papieren verpakking.

Gegevens
CNK2810695
FabrikantenBota
MerkenNobatop
Breedte327 mm
Lengte525 mm
Diepte210 mm