Forcapil Keratine+ Lot Caps 180

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

DE JUISTE KEUZE, VOOR STERK HAAR.

Forcapil® Keratine + is speciaal ontwikkeld voor gevoelighaar (door kleuringen, haardrogers, stijltangen, ...) om het haar opnieuw veerkracht, vitaliteiten volume te geven.

Een unieke en innovatieve formule ontwikkeld door onze wetenschappers, waarin de erkende eigenschappen voor de schoonheid van het haar verenigd wordern : een biologische opneembaar Frans keratine.

Gebruik

Oraal gebruik.

Bestemd voor volwassenen.

  • 2 capsules 's morgens tijdens het ontbijt met een groot glas water
Samenstelling

Ingrediënten

  • L-cystine – L-methionine – Vulstof : cellulose – Kéeatinehydrolysaat - Vitamine B5 - Zinkoxide - Antiklontermiddel: magnesiumstearaat - Vitamine B6 – Vitamine D3 - Vitamine B8 – Vitamine B9.
  • Capsule van plantaardige oorsprong : Hydroxypropylmethylcellulose.
Indicatie

Forcapil® KERATINE + : een unieke en innovatieve formule voor uw nagels en haar!

Deze nieuwe formule bevordert de kracht, vitaliteit en het volumevan het haar. Het bevat keratine, een belangrijk bestanddeel van het haar en de nagels, dat uit 17 vrij aminozuren bestaat.

De keratine van Forcapil® is bio assimileerbaar, samengesteld uit vrije aminozuren. Deze vorm zorgt voor een betere opname in de cellen dan een puur, nie-gehydrolyseerd keratine. Het is gepatenteerd* en geproduceert in Frankrijk.

Forcapil® Keratine+ bevat ook 2 zwavelhoudende aminozuren: Cystine en Methionine. Deze zijn aminozuren die het meest voorkomen in keratinevezels.

Hierbij geassocieerd :

  • Vitamine B8 en Zinkdie bijdragen aan het behoud van gezond haar.
  • Vitamine B9 draagt bij aan de normale synthese van aminozuren.
  • Vitamine B6 draagt bij tot de normale synthese van cysteïne en de regulering van de hormonale activiteit
  • Vitamine D3 is betrokken bij het proces van celdeling
Gegevens
CNK4187464
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma