Epipoint Bandage Tennis Elbow

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De stabiliserende orthese EpiPoint ontlast gericht de pees- en spieraanhechtingen van de elleboog. De visco-elastische pelotte beschikt hiervoor over drie noppenzones. Met behulp van deze noppen oefent de instelband directe druk uit op de typische pijnpunten. Dat ontlast de geïrriteerde of ontstoken pees- en spieraanhechtingen van de elleboog en verzacht de pijn. Bij beweging draaien de noppen langzaam rond en masseren de pijnlijke zone. Dat verbetert de plaatselijke stofwisseling en versnelt het genezingsproces. Irritaties en ontstekingen kunnen zo sneller afnemen. De druk kan individueel en traploos worden ingesteld met de klittenband van de EpiPoint. Een rood signaal geeft aan dat de druk te hoog is.

EpiPoint zit veilig vast en zit als gegoten. De draaibare pelotte maakt het dragen aan linker- en rechteronderarm mogelijk. Bij het wisselen van arm kan de pelotte op eenvoudige wijze worden aangepast. Dankzij de zachte voering voelt de pelotte aangenaam aan op de huid.

Indicatie

EpiPoint ontlast gericht de pees- en spieraanhechtingen van de elleboog. De frictienoppen van de pelotte oefenen daarvoor gericht druk uit op typische pijnpunten. De geïrriteerde of ontstoken aanhechtingen worden zo ontlast en kunnen sneller genezen. Met behulp van een klittenband wordt de therapeutische druk individueel ingesteld. De armband kan rechts en links worden gedragen.

Gegevens
CNK2152049
FabrikantenBauerfeind Benelux BV
MerkenBauerfeind
Breedte88 mm
Lengte157 mm
Diepte71 mm