Travocort Creme Derm 1 X 15g

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik
  • 2 x /dag
  • Behandelingsduur: max. 2 weken

Toedieningswijze

  • Dun aanbrengen op de aangetaste huidgedeelten en licht inwrijven
  • Bij aandoeningen van de interdigitale ruimten: een strookje gaas met Travocort tussen de vingers of de tenen te leggen
Indicatie

Dermatomycoses - Oppervlakkige schimmelaandoeningen van de huid, waarbij sterk inflammatoire of eczemateuze huidverschijnselen aanwezig zijn. - bv. t.h.v. interdigitale ruimten van voeten en handen, inguinale en genitale zones.

Contra indicatie

• Tuberculeuze en luetische (syfilitische) processen in het behandelingsgebied; virosen (b.v.na vaccinatie, variola, varicella, herpes), rosacea, periorale dermatitis.• Overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.

Details
CNK0835066
FabrikantenLeo Pharma NV
MerkenBayer
Breedte32 mm
Lengte122 mm
Diepte30 mm
Verpakkingshoeveelheid1
Bijsluiter