Canestene Intim 1% Creme Tube 20g Verv.3143427

Geneesmiddel
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Heb je veel last van uitwendige jeuk?

Deze crème kan aanvullend aan de (inwendige) behandeling met de zachte capsule of de tablet van Canestene Gyn 500mg uitwendig gebruik worden voor verlichting van jeuk aan de uitwendige vrouwelijke of mannelijke geslachtsorganen.

Genitale schimmelinfectie: balanitis candidiasis

Canestene Intim 1% kan gebruikt worden voor effectieve behandeling van balanitis candidiasis/genitale schimmel, een schimmelinfectie die zich bij mannen voordoet.

Canestene Intim 1% crème doodt huidschimmel en verlicht zo de jeuk en een branderig gevoel.

Gebruik

2-3 maal per dag op het aangetaste gedeelte van de huid aanbrengen en door lichtjes wrijven in de huid doen indringen. Een kleine hoeveelheid crème is in de meeste gevallen voldoende voor de behandeling van een oppervlakte ter grootte van ongeveer één handpalm.

Samenstelling

De werkzame stof in dit middel is clotrimazol 10 mg.


De andere stoffen in dit middel zijn: Sorbitan Monostearaat – Polysorbaat 60 – Cetylpalmitaat – Cetylstearylalcohol – 2-Octyldodecanol – Benzylalcohol – Gezuiverd water voldoende voor 1 g crème.

Gegevens
CNK3665999
FabrikantenBayer
MerkenBayer
Breedte35 mm
Lengte131 mm
Diepte27 mm