Lepivits Levertraanolie Caps 200 Nf

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

LEPIVITS levertraan zorgt voor een optimale aanvoer van vitamine A. Het bevat ook vitamine D en essentiële vetzuren (omega 3). De olie wordt gewonnen uit een duur- zame visserij met het label "vriend van de zee".

GEZONDHEIDSCLAIMS

- Vitamine A en D dragen bij tot de goede werking van het immuunsysteem;

- Deze natuurlijke bron van vitamine D helpt het normale calciumgehalte in het bloed en de botstructuur in stand te houden;

- Natuurlijke vitamine A helpt een normale huid en gezichtsvermogen te behouden.

Gebruik

1 capsule per dag bij de maaltijd (of zoals voorgeschreven), met een glas water.

Samenstelling

Ingrediënten :Levertraan - capsulehuls: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol - Vitamine A (retinolpalmitaat) - Vitamine E (D-alfa-tocoferol) - Vitamine D(cholecalciferol).

Voedingswaarde-informatie : Kwantiteit/capsule RI %*

  • Levertraan 408mg -
  • Omega 3> 20% >82mg -
  • Eicosapentaeenzuur> 8% >32mg -
  • Docosahexaeenzuur> 9% >36mg -
  • Vitamine A 820ug 102
  • Vitamine D 5ug 100
  • Vitamine E 0,3mg 2
Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/ of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Product alleen voor volwassenen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Bevat vis.

Gegevens
CNK4186771
FabrikantenLepi Vits Belgium, Medipim
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking200