Rhina Natur Activ Hoest Kids Siroop 100ml

Geneesmiddel
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Droge hoest? Slijmhoest? Keelpijn?

Rhina NaturActiv Kids is een medisch hulpmiddel speciaal geformuleerd voor kinderen. Dankzij de aanwezigheid van natuurlijke extracten met bewezen werkzaamheid vormt het een beschermlaagje om de hoest te verlichten en de geïrriteerde keel te verzachten.

Rhina NaturActiv Kids is doeltreffend bij:

  • Slijmhoest, door de werking van klimop, dat zorgt voor meer hydratatie en vloeibaarder slijm, zodat dit gemakkelijker wordt verwijderd.
  • Droge hoest, door de mucoadhesieve werking van heemst, dat een laagje vormt over het slijmvlies en dit beschermt tegen irritatie.
  • Irritatie in de keel (keelpijn), door de verzachtende werking van honing en heemst, die een kalmerende werking hebben op de geïrriteerde slijmvliezen en bijdragen tot het welzijn van de keel.

Vanaf 2 jaar.

Gebruik

Bij voorkeur tussen de maaltijden innemen:

Kinderen 2-4 jaar: 4 ml, 2 x/dag.

Kinderen 5-6 jaar: 4 ml, 2-3 x/dag.

Kinderen 7-12 jaar: 10 ml, 2 x/dag.

Samenstelling

Samenstelling: Heemsextract, klimopextract, honing, gezuiverd water, fructose, xanthaangom, natuurlijke aroma's, citroenzuur, kaliumsorbaat.

Indicatie

Aangewezen bij droge hoest, slijmhoest en keelpijn, ook wanneer dit gepaard gaat met infecties van de bovenste luchtwegen.

Details
CNK4327763
FabrikantenSanofi