Wefiber 225g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Aanvullend diervoeder voor honden en katten bestaande uit oplosbare en onoplosbare vezels, pre- en probiotica, om de natuurlijke balans van de darmen te helpen behouden.

Gebruik

Voeg de aanbevolen hoeveelheid toe met de meegeleverde lepel van 7,5 g volgens het advies van uw dierenarts. Strooi WeFiber over het voeder en meng goed. Geschikt voor honden en katten. Aanpassen volgens het lichaamsgewicht van het dier.

Geef WeFiber gedurende een periode van 3 tot 12 weken totdat de spijsverteringsproblemen stoppen. Zorg steeds voor vers water voor uw dier.

Indicatie

Speciaal ontwikkeld om de darmperistaltiek te reguleren en impactie van de anale klieren te voorkomen.

Gegevens
CNK4203725
FabrikantenWepharm, S.A.
MerkenWepharm