Trauma Tourniquet Covarmed

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Trauma Tourniquet is een tactische tourniquet voor het afsluiten van de arteriël bloedstroom bij een levensbedreigende bloeding.

– Deze tourniquet is van sterke kwaliteitsmaterialen gemaakt. Het handvat van de tourniquet is uit metaal vervaardigd en behoudt zijn sterkte in de meest extreme omstandigheden.

– De driehoekige ring zijn gevormd uit acetyl (een hoge impact plastic).

– Er wordt geen Velcro (klitteband) gebruikt om spanning te handhaven. Dit reduceert de kans op loskomen van de tourniquet bij het verplaatsen van de patiënt.

De sluiting presteert even goed in vuile, modderige of zanderige omgeving.

Voordelen / Toepassingen – Lichtgewicht en compact – Gemaakt van stevige materialen – Metalen clipfixatie – Lange riem om verschillende formaten van ledematen te kunnen behandelen

Gegevens
CNK3519881
FabrikantenCovarmed
MerkenCovarmed
Breedte81 mm
Lengte146 mm
Diepte38 mm