Tegaderm Alginate Ag 5cmx 5cm 10 90310

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tegaderm™ Alginate Ag is een sterk absorberend, steriel, niet-geweven, antimicrobieel kussen dat zilverionen afgeeft in aanwezigheid van wondexsudaat. De zilverionen die vrijkomen bij contact met wondexsudaat vormen een effectief antimicrobieel middel tegen een breed spectrum van micro-organismen. Deze micro-organismen komen vaak voor bij bacteriële kolonisatie en infectie van wonden. Terwijl het wondexsudaat wordt geabsorbeerd, vormt het alginaat een gel die, met het oog op een optimale wondgenezing, een vochtige omgeving in stand houdt. De gel zorgt ervoor dat bij verwijdering van het verband geen weefselbeschadiging ontstaat.

Details
CNK2498855
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Tegaderm
Breedte104 mm
Lengte153 mm
Diepte32 mm