Suprima 4688 Patientoverall Rits Lichtblauw l

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vooral dementerenden hebben een grote drang om zich uit te kleden. Als dit onopgemerkt blijft, kan dit ernstige gevolgen hebben. Met een jumpsuit wordt het werk in de verpleging veel eenvoudiger, wat leidt tot een hogere kwaliteit van leven voor zowel patiënten als verzorgers. Onze suprima jumpsuit voldoet aan de meeste eisen die aan een moderne jumpsuit in de verpleging worden gesteld. Een praktische, deelbare ritssluiting aan het been zorgt ervoor dat de jumpsuit niet over het hoofd getrokken hoeft te worden. Dit maakt het vervangen van incontinentiemateriaal veel gemakkelijker. Het zachte en huidvriendelijke materiaal zorgt voor maximaal draagcomfort. De jumpsuit met korte mouwen en pijpen is verkrijgbaar in drie moderne kleuren. Het is even geschikt voor mannen als voor vrouwen.

Gegevens
CNK3805835
FabrikantenBota
MerkenSuprima