Physalis Strakke Buik Bio Comp 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Physalis Strakke buik bio is een complete formule met hoogwaardige extracten van biologische planten met onder andere artisjok, dat bijdraagt tot de vertering en het intestinaal comfort. Venkel draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel. *Berk ondersteunt de verterings- en eliminatiefuncties.

Verder bevat Physalis Strakke buik bio een bestudeerd extract van vijgcactus (Cacti-Nea™), dat bijdraagt tot de gewichtscontrole. Aangevuld met extract van rammenassap en Pomanox®, een extract van granaatappel dat 15% punicalagines bevat!

  • Artisjok draagt bij tot de vertering en het intestinaal comfort
  • Venkel draagt bij tot de vermindering van het opgeblazen gevoel
  • Berk draagt bij tot de vertering en de eliminatie
  • Vijgcactus draagt bij tot de gewichtscontrole
  • + Extract van granaatappel (15% punicalagines) en rammenassap

Het is van essentieel belang dat u Physalis Strakke buik bio combineert met een gezonde, evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging. Drink twee liter water per dag.

Gebruik

2 x 1 tablet per dag. Te nemen in de voor- en in de namiddag met een groot glas water.

Samenstelling

Ingrediënten: artisjokextract* (30,1%), venkelextract* (17,5%), vulstof: arabische gom*, vijgcactusextract* (12,5%), (ruwe) berkextract* (10%), granaatappelextract* (5%), rammenasextract* (5%), bamboepoeder (Bambusa arundinacea)*, geleermiddel: hydroxypropylmethylcellulose, middellange keten triglyceriden*, emulgator: glycerol*.

*biologische teelt

Indicatie

Gewichtscontrole - Intestinaal comfort - Eliminatie

Contra indicatie

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Afgeraden voor personen gevoelig aan salicylderivaten.

Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.

Gegevens
CNK3189834
FabrikantenKeypharm BVBA
Merkenphysalis
Breedte76 mm
Lengte110 mm
Diepte39 mm