Menaq7 Vit K2 Forte Springfield Pot Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MenaQ7 vitamine K2 (menaquinone-7)

Vitamine K2 (menaquinone-7) draagt bij aan het behoud van normale botten

MenaQ7 bevat vitamine K2, in de vorm van menaquinone-7, dat voort komt uit fermentatie van natuurlijke bronnen. Een belangrijke innovatie zorgt voor een grotere zuiverheid en stabiliteit van menaquinone-7 in transvorm. Dit maakt dat de natuurlijke vitamine K2 in MenaQ7 goed opneembaar en beter beschikbaar is. Naast de rol in het behoud van normale botten, kan vitamine K ook bijdragen aan een normale bloedstolling. Door de toevoeging van vitamine D3 (dat bijdraagt aan de opname van kalk in de botten) is er een goede synergie voor het behoud van normale botten

Gebruik

Aanbevolen gebruik

1 tablet per dag bij de maaltijd. Vanaf 60 jaar tot 3 tabletten per dag.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Samenstelling

Ingrediënten

Vitamine K2 als menaquinone-7 45 mcg 60% RI*
Vitamine D3 als cholecalciferol 5 mcg 200 IE, 100% RI*

* RI = Referentie-inname

Gegevens
CNK3117660
FabrikantenSpringfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra
Breedte73 mm
Lengte109 mm
Diepte45 mm