Mannavital Tensoton Forte V-caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met olijfblad dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloeddruk ? Met hibiscus en olijfblad die de eliminatie van water door de nieren bevorderen

Westerse eetgewoonten, geestelijke spanning en gebrek aan beweging kunnen de drukwaarden in onze de vaten doen oplopen en een hypotheek op onze gezondheid leggen. Daarom zijn een gezonde levenswijze met volop verse groenten en fruit, voldoende lichaamsbeweging en op tijd ontspannen, belangrijk om de bloeddruk normaal te houden. TENSOTON FORTE bevat een probaat duo planten: olijfblad voor het behoud van een normale bloeddruk en hibiscus voor een vlotte eliminatie van water. Voor een optimaal effect zijn ze gecombineerd met co-enzym Q10.

Gebruik

's morgens en 's avonds een tablet innemen

Samenstelling
  • Actieve ingrediënten per 2 V-capsules TENSOTON:

    - 500 mg Olijfblad (Olea europaea, gestandaardiseerd op 40 % oleuropeïne)

    - 400 mg Hibiscusbloem of Roselle (Hibiscus sabdariffa, gestandaardiseerd op 20 % anthocyanen)

    - 200 mg Co-enzym Q10 (Ubiquinone)

Gegevens
CNK4106878
FabrikantenMannavita
MerkenMannavital
Breedte65 mm
Lengte95 mm
Diepte63 mm