Lansinoh Zuigfles Glas + Speen 160ml 4

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Lansinoh® fles en NaturalWave® peristaltische speen zijn speciaal ontworpen voor baby's die borstvoeding krijgen.
Om je borstvoedingsdoelen te bereiken, kun je ervoor kiezen om je moedermelk af te kolven en te bewaren zodat het altijd beschikbaar
is wanneer je baby het nodig heeft; als je weggaat of als je partner je baby wil voeden.
Het is aan te raden om zes tot acht weken te wachten om een borstvoedingspatroon op te bouwen voordat je een flesje geeft, om het risico op verwarring tussen borst en tepel te beperken. Je kunt ook alle voedingsopties voor je baby bespreken met een arts of lactatiekundige, die je het beste kan adviseren over het beste moment voor jou en je baby om de speciale borstvoedingsfles te introduceren.
Om het gemakkelijk te maken om over te schakelen van borst naar fles en vice versa, en om verwarring tussen borst en fles te voorkomen, is het essentieel om de juiste fles voor je baby te kiezen. De Lansinoh® NaturalWave® fles en speen zijn speciaal ontworpen zodat je je baby kunt blijven voeden, zelfs als je ze moet scheiden.
De NaturalWave® peristaltische speen is al meer dan 50 jaar onderwerp van uitgebreid onderzoek en stimuleert het natuurlijke zuigen en de natuurlijke ontwikkeling van de mond. De NaturalWave® speen in deze speciale borstvoedingsfles is daarom ideaal om gemakkelijk over te schakelen van borst naar fles en weer terug, en helpt om een vast borstvoedingspatroon in stand te houden.

Gegevens
CNK3558277
FabrikantenLansinoh
MerkenLansinoh
Breedte62 mm
Lengte65 mm
Diepte173 mm