Equi Joint Pdr 5kg

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Equi-Joint poeder van Equipharma is een voedingssupplement voor paarden met vanillesmaak. Het supplement heeft een drievoudige werking:

  • Smeert de gewrichten en geeft ondersteuning aan het kraakbeen.
  • Geeft ondersteuning en bescherming aan het spier- en skeletstelsel bij overbelasting en tijdens de groeifase van het paard.
  • Houdt gewrichten, pezen en ligamenten soepel en gezond.

Equi-Joint bevat Glucosamine sulfaat en Chondroïtine sulfaat, deze stoffen zorgen voor het behoud van soepele en gezonde gewrichten, pezen en ligamenten. Daarnaast geeft het Collageen type II de gewrichten natuurlijke veerkracht en zorgen MSM, vitamine C en Vitamine E voor de benodigde bouwstoffen en zuivering van het gewrichtskraakbeen.

Gebruik

1 maal per dag 27 gram (=1 maatlepel) toedienen of zoals aanbevolen.

Samenstelling

Voedermiddelen: Glucosamine sulfaat 90%, MSM (Methyl Sulfonyl Methaan), Collageen type II en Chondroïtinesulfaat 90%.

Vitaminen: C en E.

Sporenelementen: Zinkchelaat 15%.

Indicatie

Om gewrichten, pezen en ligamenten soepel en gezond te houden.

Gegevens
CNK2288934
FabrikantenEcuphar NV
MerkenEquipharma