Easiflex Platen Pedia 17/0-15mm 10 14307

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Easiflex systeem heeft een zakje met een unieke zachte plakkoppeling die eenvoudig op de huidplak kan worden bevestigd. Dit voelt comfortabel aan, omdat de huidplak en de zachte plakkoppeling van het zakje de contouren van het lichaam volgen en u niet beperkt wordt in uw bewegingsvrijheid.

De uitstekende plakkracht en de dubbele ring zorgen voor extra zekerheid en veiligheid. De dubbele ring vermindert rimpelvorming tussen de flens en het zakje, hierdoor is lekkage vrijwel uitgesloten.

Gegevens
CNK2253698
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenColoplast
Breedte140 mm
Lengte140 mm
Diepte20 mm