Compat Ella Dual Spike Set 30 Nf

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Compat Ella Dual Spike Set is bestemd voor de gelijktijdige toediening van enterale voeding en/of hydratatie via twee afzonderlijke containers. De set is geschikt voor gebruik met de Compat Ella voedingspomp.

Gebruik

Voor gelijktijdige toediening van voeding en/of hydratatie via twee afzonderlijk containers.

Samenstelling

* Componenten van Compat Ella toedieningssets bevatten niet meer dan de maximale concentraties van 0,1% DEHP (Di (2-ethylhexyl) ftalaat). Latex en BPA werden niet bewust toegevoegd tijdens het productieproces.

® Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken van Société des Produits Nestlé S.A. gebruikt met toestemming. www.compatella.com/patent. Juridische Fabrikant: Cedic Srl.

Voor meer informatie over ENFit™ zie www.stayconnected.com

  • Compat ELLA® toedieningssets zijn voorzien van gepatenteerde Auto-Anti-Free-Flow (AAFF) technologie, voor een hoge mate van patiëntveiligheid
  • 100% IV INcompatibel
  • De ENFit™ and ENPlus aansluitingen zijn speciaal ontwikkeld om verbinding met parenterale (IV) systemen te voorkomen.
  • Compat ELLA® toedieningssets zijn vrij van DEHP, BPA en Latex*.
    • Voedingcontainers: SmartFlex®, Flexibaggle® en andere kant-en-klare containers met ENPlus poort en met flessen met brede hals of kroonkurkflessen.
    • Enterale voedingssondes: ENFit™
    • Medicatiepoort: ENFit™
Gegevens
CNK3675048
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNestle