Arkocaps Moerasspirea Bio Caps 45

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ARKOCAPSULES® MOERASSPIREA bevordert de eliminatie en helpt bij u uw afslankingsobjectief te bereiken.

Gebruik

Orale toediening. Bestemd voor volwassenen.

  • 2 capsules 's morgens en 's middags tijdens de maaltijd innemen met een groot glas water.
Samenstelling

Moerasspirea (Filipendula ulmaria)

Deze mooie, winterharde plant komt overvloedig voor in velden, hagen en langs waterlopen. Haar verheven en statige allure ligt aan de oorsprong van haar naam "Moerasspirea". Tijdens de Oudheid was moerasspirea enkel gekend voor haar versierkwaliteiten, in het bijzonder voor de vervaardiging van kronen met haar flexibele takken.

Moerasspirea wordt traditioneel gebruikt om de eliminatiefuncties van het lichaam te vergemakkelijken en bij licht pijnlijke gewrichten.

Dankzij zijn unieke knowhow, behoudt Arkopharma 100% van de werkzame bestanddelen van Moerasspirea die synergetisch werken.

Samenstelling

Voor één capsule:

  • Moerasspirea (bloeiwijze): 300 mg totaalpoeder.
Details
CNK3962644
FabrikantenArkopharma
MerkenArkocaps, Arkopharma