Creatine Pdr 500g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Creatine is een primaire energiebron. Snelle, directe en "schone" energie wordt geleverd door de zogenaamde energierijke fosfaten: ATP en CP. Pas wanneer deze niet meer in voldoende mate in de spiercel aanwezig zijn, worden brandstoffen gemobiliseerd: eerst de koolhydraten en later de vetzuren.

Gebruik

5 dagen opladen met 4 keer 5 g gemengd in een glas met een gesuikerde drank verspreid over de dag. Vanaf dag 6 overgaan tot 1 dosering per dag van 5 g, te nemen na de fysieke inspanning.

Samenstelling

Creatine monohydraat, verdikkingsmiddel: mcc, smeermiddel: magnesium stearaat.

Indicatie

verbeteren explosiviteit, verhogen kracht, toename spiermassa.

Details
CNK1682723
FabrikantenMaximize Europe BVBA
MerkenMaximize Europe
Breedte121 mm
Lengte169 mm
Diepte119 mm