Artimine Forte Caps 60 Nf Orthonat

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Artimine forte in de vorm van capsules bevat een extract van kurkuma dat de gewrichten helpt soepel te houden en de cellen van het kraakbeen helpt te beschermen.

De wortelstok van kurkuma bevat een aantal stoffen die we samen kurkuminoïden noemen, waarvan kurkumine de belangrijkste is. Deze stof helpt om de gewrichten te beschermen: ze draagt bij aan de gezondheid van de gewrichten en bezit opmerkelijke antioxidante eigenschappen.

Om een optimale werking op de gewrichten te verkrijgen, zou u dagelijks heel grote hoeveelheden kurkuma moeten innemen want kurkumine wordt niet goed geabsorbeerd door het lichaam en dringt niet goed door in het bloed.
Daarom zit in Artimine Forte piperine van zwarte peper en gingerolen van gember.

Naast de werking op de gewrichten, helpt het extract van de wortelstok van kurkuma ook :

  • ✓ bij het behouden van een gezonde huid,
  • ✓ een gezonde lever en
  • ✓ een normale bloedsomloop

Artimine Forte heeft geen bijwerkingen en kan lange periodes worden gebruikt zonder problemen met de vertering. Kurkuma beschermt het slijmvlies van het maag-darmstelsel en bevordert zelfs de vertering.

Gebruik

1 tot 2 capsules / dag

Samenstelling

Samenstelling: 316 mg extract van Curcuma longa L. bevattende 300 mg curcumine, 5 mg extract van zwarte peper (Piper nigrum L.) bevattende 4,74 mg piperine, 150 mg extract van gember (Zingiber officinale Roscoe) bavattende 7,5 mg gingerolen.

Indicatie

Gewrichten - kraakbeen

Details
CNK4165411
FabrikantenTrenker
MerkenOrthonat