Argentyn 23 Polyseal Bio-act. Zilverhydros 118ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zilver wordt al jarenlang veilig gebruikt voor uiteenlopende toepassingen op het gebied van gezondheidszorg, lichaamshygiëne en waterzuivering.

Gemakkelijke absorptie: de grootte van de zilverdeeltjes van 0.8 nanometer is ongekend en laat een gemakkelijke absorptie en uitscheiding toe.

Minder betekent meer: de ultrakleine partikelgrootte resulteert in een groter contactoppervlak. Een concentratie van 23 ppm is alles wat u nodig heeft.

Kan ook gebruikt worden voor dieren en planten die last hebben van schimmels, bacteriën of virussen. Naar behoefte aanbrengen of spuiten.

Gebruik

Uitwendig gebruik.

Dosering: 1 koffielepel (5 ml) bevat 115 mcg zilver. Spoel goed in de mond en spuug uit, niet doorslikken.

Let op: Gebruik geen metalen lepel.

Naar behoefte op de gewenste plaats aanbrengen. Gebruik de druppenteller voor de oren.

Samenstelling

Ingrediënten: Gezuiverd water van farmaceutische kwaliteit en zilver.

Positieve lading: 98 % actief zilver.

Getest op pyrogenen en endotoxines.

Contra indicatie

In geval van orale inname heeft de US Environmental Protection Agency (EPA) een veilige dagelijkse orale referentiedosis voor zilverinname vastgesteld van 350 mcg/dag, gespreid over 70 jaar.

Details
CNK2950004
FabrikantenEnergetica Natura
MerkenEnergetica Natura
Breedte50 mm
Lengte113 mm
Diepte48 mm